FOGYÁS KÖNNYEDÉN!
4 hetes program
LEGYÉL ÚJRA ENERGIKUS!
4 hetes program
FINOM ÉTELEKKEL!
4 hetes program

KETOSZEPTEMBER!

Kinek szól a program?

A csatlakozók nagy része 35 év feletti, és túl van több mint 4 sikertelen diétán.

Megállt a fogyás?

A résztvevők nagy része pont ezzel fordult hozzánk. Ezért ebben már van tapasztalatunk.

Már mindent megpróbáltál?

Nálunk személyre szabott rendszert kapsz, ez lehet életed utolsó diétája!

Itt Te vagy a középpontban!

A visszajelzések alapján az ügyfeleink 98 százaléka elégedett a programmal.

Minden héten mini konzultáció!

Nem csak egy sablon előadást kapsz! Hétfőn és csütörtökön a délutáni órákban mindenkivel videós konzultácuót tartunk!

100% rád szabva!

A videós konzultációk során megismerlek téged, majd egy teljesen egyéni rendszert készítünk neked.

ISMERD MEG A PROGAMOT!

Ki fog segíteni neked?

Rácz András

Vincze Zsuzsi

0 +
Eddig több mint 1000 ember vett már részt a programban
0 +
Év tapasztalatunk van

Amióta elkezdtem 21 kg-ot sikerült leadnom, a 44 es (volt hogy 46-os) ruhaméret helyett, most 38-ast hordok! A videótár nélkül nem ment volna ennyire könnyedén.

Noémi

7 hónap alatt sikerült 40 kg fogynom! 4 évig éltem ebben a börtön testben. Soha többet. Októberben már le futottam a félmaratont is! Sok sikert mindenkinek!

Anna

Könnyedén lefogytam 32 kg-ot, egy olyan személyre szabott rendszerrel ami könnyen tartható és még élvezetes is.

Nóra

Az én történetem

Ismerem a másik oldalt is, tudom, hogy milyen túlsúllyal élni, iskolás koromban, majd fiatal felnőttként is több éven át küzdöttem. Több év telt el, és kipróbáltam több sikertelen diétát, miután végre megalkottam azt a módszert, ami hosszútávon is működik. Ne várj tovább! A célom, hogy Nálad is kialakítsunk egy olyan rendszert ez alatt a 4 hét alatt, amivel könnyedén Te is meg tudod ezt tenni!

FEKTESS SAJÁT MAGADBA!

MIRŐL IS LESZ SZÓ A PROGRAMBAN? 

Nem csak fogyás! Teljes életmódváltás! 

Táplálkozás

Ketogén, low carb, paleo, atkins vagy akár növényi alapú ketogén. Ha nem kéred a személyes véleményem, akkor olyan irányzatot fogsz csinálni amit Te szeretnél! Mindegyikben tudok segíteni neked.

Stressz

A minikonzultációkből elég jól megismerlek ahhoz, hogy a legtöbb esetben 5-10 perc alatt személyre szabott választ tudjak neked adni.

Alvás

Te is megébredsz éjszaka? Szeretnél kipihenten ébredni? Tudtad, hogy a fogyás hatékonysága függ az alvásminőségedtől is? Ezért az alvás javítása is nagy hangsúlyt kap a programban.

Egyensúly

Nem vagyunk robotok! Mindenkinek vannak nehezebb időszakai. Ha szükséged van lelki támogatásra, ott leszünk veled végig a 4 hét során!

Motiváló csapat

Egymást motiváljuk, támogatjuk. Húznak előre a többiek. Kedves, segítőkész a csapat. És laza, könnyedek szoktak lenni a minikonzultációk.

Négy hét

A négy hét, amikor visszakaphatod azt amit elvesztettél. Az egészséged! A program végén pedig különleges meglepetés is vár!

JELENTKEZZ MOST!

Heti menetrend

 1. A program azzal kezdődik, hogy kapsz egy a ketogén bevásárló listát és egy táplálkozási naplót.
 2. Majd azzal folytatjuk, hogy mindenki leméri magát és feljegyezi az értékeket. 
 3. 1-jén a késő délutáni órákban lesz az első online találkozó, itt megbeszéljük a célokat és jobban megismerjük egymást. 
 4. Minden héten, hétfőn és csütörtökön 16.30 kezdéssel lesznek a minikonzultációk. Ez a program legérdekesebb része! 
 5. A 4 hét alatt összesen 8 minikonzultáció lesz. Ezekből 4 alkalomra tudsz időpontot foglalni a másik 4 alkalommal pedig hallgatóság lehetsz. Azon a 4 minikonzultáción ahol időpontot foglaltál, ott fogunk beszélni. A minikonzultáció alkalmával 15 percet beszélünk. Ha kiszámoljuk, hogy a 4 alkalommal tudunk 15 percet beszélni az a 4 hét alatt 60 perc!
  Meg tudod hallgatni mások minikonzultációját is és a felvételeket is megkapod. Összeadva 24-28 óra (létszámtól függően) videóanyagot fogsz kapni! (Tehát, minden minikonzultáció utólag is visszanézhető!)
 6. Minden nap, fel kell tölteni az ételeid egy általad létrehozott albumba.
 7. A minikonzultációk alkalmával megnézem az ételeidet. Kijavítom, ha valamit nem jól csinálsz és finomhangolunk a célodnak megfelelően. 
 8. A program során bármikor kérdezhetsz a csoportban!

Albumok

A programban résztvevők feltöltik az ételeket egy albumba (lásd: lent a képen). Mivel folyamatosan látjuk az ételeid, így könnyen és hatékonyan a segítségedre tudok lenni, ha elakadnál. Plusz, hogy minden nap le kell fotóznod az ételeket, még extra motivációt is ad. 

241624672_405103901344426_7331147682059049475_n.jpg

Maradt még kérdésed?

Bárki aki betöltötte a 18. életévét, és nem áll orvosi kezelés alatt krónikus betegség miatt.

A program során intuitív low carb vagy ketogén irányzatot csinálunk. Itt nem lesz sablon, a program során mindent személyre fogunk szabni neked! 

Sokan most ezzel a programmal kezdik el a ketogén étrendet, nem fogsz kilógni a sorból ha kezdő vagy. 

Persze. Ebben is tudunk segíteni. 

Persze. A Low carb irányzat nagyon széles, megengedőbb mint a ketogén étrend.

 • 4+4 alkalom minikonzultációt.
 • Táplálkozási naplót.
 • Ketogén bevásárlólistát. 
 • Folyamatos kérdezési lehetőséget. 
 • A titkos ketogén receptjeinket. 
 • További kedvezményes kuponokat. 

A meetingek 5-6 óra hosszúak, ez idő alatt mindenkivel egyesével 15 percet beszélünk.

Ha kiszámoljuk, heti legalább 1 alkalommal 15 percet beszélünk ami egy hónap alatt összesen 60 perc, amikor csak veled foglalkozunk!

Plusz meghallgathatod az összes meeting teljes tartalmát is amiből nagyon sokat lehet tanulni, ez összesen több mint 40 óra.

Minden hétfőn és csütörtökön 14.30 órakor tartok csoportos minikonzultációt. Ezek a  találkozók egy online felületen zajlanak.
A csatlakozáshoz nem szükséges letölteni semmilyen alkalmazást, csupán rá kell kattintani a csatlakozási linkre és már bent is vagy a megbeszélésben.

Egyesével átnézem mindenkinek az albumját, és személyre szabva változtatunk a célodnak megfelelően ez általában 6-7 óra hosszú, a hossza attól függ milyen sokan vagytok a programban. (Ha nem tudsz végig ott lenni, az sem gond, mert előre tudlak venni, vagy ha csak a végére érsz oda, úgy is jó, hiszen a többit más időpontban visszanézheted.)

Mindegyik minikonzultáció visszanézhető, így nem fogsz lemaradni egyikről sem.

Bármikor tudsz kérdezni a csoportban írásos formában is, és én mihamarabb válaszolok neked szintén írásban. És minden minikonzultációt vissza is tudsz nézni, amiből rengeteget lehet tanulni. 

A legtöbb esetben sajnos egy hónap nem elég ahhoz, hogy komolyabb, de főleg tartós változást érj el. De ha csak egyetlen hónapra csatlakozol akkor is mindent megteszünk annak érdekében, hogy el tudj indulni a céljaid felé. A legtöbben 3-4 hónapot jönnek tovább, de van aki már több mint 1 éve tag, mert annyira kedveli a felügyeletem a társaságot és a csapatszellemet amit a program nyújt. Tudom, hogy mennyire nehéz hosszútávon kitartani, ezért én is szeretnélek jutalmazni kedvezményekkel akkor, ha több hónapot is velem tartasz, a részleteket megtudod a programban. Vagy érdeklődhetsz az asszisztensemtől is, minden kérdésben szívesen segít :
info@ketoklub.hu (Krisztina).

Mindkettőt! A legjobb ha egyéni konzultációval kezdjük, ahol kapsz egy nagy lökést előre és egy teljesen személyre szabott rendszert. Majd utána csatlakozol a 4 hetes programba ahol pedig tudlak követni és folyamatosan monitorozni és változtatni. 

Hogy fotózd az ételeket, amiket eszel. A legjobb, ha már a program előtt elkezded a fotózást, akkor is ha még nem kezdted el a ketogén étrendet. Ez azért fontos, mert szeretném látni, hogy honnan indulunk.

Annyi a teendőd, hogy rendelésnél a megjegyzés mezőbe beírod annak a nevét, e-mail címét, és a telefonszámát akinek szánod.          Az sem árt, ha odaírod az ajándékozás időpontját is. Technikai kérdéseiddel kapcsolatban írjál bátran az info@ketoklub.hu -ra, ahol én, és az asszisztensem is segítségedre leszünk.

 

Mivel mindenkivel egyesével fogunk beszélni, ezért nem tudunk 50 főnél több emberrel foglalkozni egy hónapban. 

MIT KAPSZ A PROGRAM SORÁN?  

Spórolj időt

Hogy Neked ne kelljen hónapokig keresgélni. Több év tapasztalatát adjuk át neked mindössze 4 hét alatt.

Támogatás

A 4 hét alatt folyamatosan segítünk, ha bármikor problémád adódik, ott leszünk neked!

Érthetően

A legrosszabb, amikor összezavarnak az ellentétes információk az interneten. Itt minden kérdésre logikus választ fogsz kapni.

100% rád szabva

A céljaid, érzékenységeid a lelki állapotod és még az ízlésed is! Szó szerint MINDENT figyelembe veszünk a programban.

Minikonzultáció

Összesen 8 alkalommal "élőben" is találkozunk az online térben. Ebből 4 alkalommal fogunk veled foglalkozni! Minden héten egy alkalommal.

Kedvezmények

A program tagjai kedvezménnyel tudnak tovább jönni a következő programba, és lesz majd még pár meglepetés is.

Receptek

Nem csak a fogyasztható alapanyagok listáját kapod meg, de abban is segítünk, hogyan készítsd el őket.

Edzés - Hamarosan

Tervezünk olyan edzővideókat készíteni a programba, amikkel a céljaid hamarabb el tudod érni.

Kézikönyv

A programba csatlakozók ajándékba megkapják a Keto Kalauz 20 oldalas kézikönyvet. Aminek az értéke 1,490 forint.

AJÁNDÉK

A 4 hetes programhoz ajándékba
megkapod a Keto Kalauz kézikönyvet.

1,490 Ft értékű ajándék.

MENNYIBE KERÜL?

Előbb lássuk, mennyit is ér az egészséged! 

“Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi.” Arthur Schopenhauer – német filozófus (1788. február 22. — 1860. szeptember 21.)

Hiába van pénzed, szép autód, vagy egy fantasztikus párod. Ha a tested romokban akkor nem fogod tudni élvezni az életet. 

Az egészség, mindig az első helyen kell, hogy szerepeljen az életedben! Ha eddig még nem így volt, az sem baj! De tedd meg az első lépést még ma, kezdődjön ez az utazás a 4 hetes programmal!

Én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy visszaadjam a formád, az alakod és az  egészséged a 4 hét során!

Mennyi időt fogunk veled foglalkozni a 4 hét alatt? 

60 perc minikonzultáció Veled!

Hetente 1x15 percet tudunk beszélni a minikonzultáción, ami pont elég idő ahhoz, hogy minden módosítást átbeszéljünk.

Minimum 24 óra videóanyag!

Mivel mindenkinek a minikonzultációját meg tudod nézni, rengeteget tudsz tanulni a 4 hét alatt!

Maxium 50 fő!

Hogy a magas minőséget tartani tudjuk, most jelenleg csak 50 főt tudunk fogadni.

Receptek, tippek, válaszok

Írásos formában, napi szinten tudunk kommunikálni a 4 hét alatt. Titkos receptek, izgalmas trükkök és még sok más izgalmas dolog vár rád.

4 hetes program indulási infók!

KETOSZEPTEMBER!

TUDTAD, HOGY EGY ÁTLAGOS ÉLETMÓD PROGRAM ENNEK A TÖBBSZÖRÖSÉBE KERÜL?

Kezdés: 1-jén, és a program egész hónapban tart.
A jelentkezés után a program megnyitása előtt pár nappal kapod meg a tájékoztató levelet emailben.
Úgy tervezz, hogy 1-jén tartom a programnyitó meetinget, aminek az időpontját az első levélben kapod meg (15.00-17.00 között valamikor).
Jelentkezési határidő: A program indulást követően még 5 napon belül tudsz csatlakozni.
Helyszín: Online! A csatlakozási linket 1-jén küldöm ki e-mailben.
ÁRA: Csak 29.990 forintba kerül.
FIGYELEM! Szeptemberre áremelés várható!
A PROGRAMBA MAXIMUM 50 FŐ CSATLAKOZHAT! Jelentkezz most, hogy ne maradj le!

FIGYELEM!

Októberben áremelés! Gyorsan vásárolj be, akár előre is, az eredeti áron!

4 hetes program

29.990
 • 4 hetes program
 • Keto Kalauz kézikönyv
 • 8 alkalom Mini konzultáció
 • 4 hetes táplálkozási napló
 • Ketogén és lowcarb receptek
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
 • 90 perces egyéni konzultáció
 • Kapcsolattartás messengeren
 • Tápanyag laborkiértékelés

3 hónapos bérlet

89970
72.990
 • 3x4 hetes program
 • Keto Kalauz kézikönyv
 • 8 alkalom Mini konzultáció
 • 4 hetes táplálkozási napló
 • Ketogén és lowcarb receptek
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
 • 90 perces egyéni konzultáció
 • Kapcsolattartás messengeren
 • Tápanyag laborkiértékelés
Kedvezmény!

4 hetes program - Egyéni konzultáció +PLUSZ

109990
99.990
 • 4 hetes program
 • Keto Kalauz kézikönyv
 • 8 alkalom Mini konzultáció
 • 4 hetes táplálkozási napló
 • Ketogén és lowcarb receptek
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
 • 90 perces egyéni konzultáció
 • Kapcsolattartás messengeren
 • Tápanyag laborkiértékelés

VEDD MEG AJÁNDÉKBA!

Párodnak, barátaidnak vagy az ismerőseidnek!

Minél korábban, legkésőbb a hónap közepén add le a jelentkezésed! Hamar megtelik a program ezért előfordulhat, hogy nem fogsz tudni bejutni!

Ha valamiért nem tudsz most jelentkezni, akkor itt iratkozz fel és küldök neked értesítést, mielőtt betelik a program!

FELIRATKOZOM!

.

✔ SIKERTÖRTÉNETEK

✔ VÉLEMÉNYEK A PROGRAMRÓL

"Nem gondoltam volna hogy beindul. Azt hittem stabilan áll 75-ön a súlyom."

"Tetszik a program és a minikonzultációk. Sajnos túl sokan hiszik magukat professzornak a ketoval kapcsolatban, ezért már a végére teljesen belegabalyodtam, és bele fáradtam. Ezért adtam fel újra és újra.... Most remélem menni fog és végre lefogyok. Összesen 47.5 kg- ot akarok elhagyni, ami nem kevés. Köszönöm a támogatásotolat és a segítségeteket!"

"A program nekem nagyon tetszik, van még mit tanulni bőven."

"Ma valami átkattant bennem a program során. Már tudok máshogy nézni az ételre, és nem mumus amitől csak hízni lehet. Érzem magamon a pozitív változásait annak a munkának amit együtt csinálunk. És nagyon köszönöm, hogy ebben támogattok és toltok előre és húztok vissza és van alternatíva ha jönnek a gyenge pillanatok! Szuper kis csapat jött itt össze, és jó hogy vagytok mindannyian. Sokat tanulok a többiektől is, ihletet merítek és kitartást. Ha nekik sikerül akkor nekem is. Szerintem én voltam az egyetlen aki 2 hét után még mindig hízott, és itt szokott feladásra kerülni a dolog részemről, hogy hát akkor jó ezt sem jól csinálom... De nem. Az, hogy figyelő szemetek mindent lát és azonnal ott van ha kell, egy főnyeremény. Ma éreztem azt először igazán, hogy az étel táplálék és nem a szükséges rossz. Máshogy eszem, minőségiek lettek az étkezéseim, nagyon jól alszom, már nem horkolok, nagyon jól érzés, hogy jól van a hasam. Nem vagyok felfújódva, nem szúr, nem csíp, nem harap. Jó lett az emésztésem. Az ízületi gyulladásom is múlni látszik, nincsen már fejfájásom, sőt a migrénes rohamok is elmúltak. Tele vagyok energiával, én aki állandóan téli és nyári és tavaszi meg őszi álmot tudnék aludni mert állandóan fáradt voltam. Nagyon régen éreztem magam már ilyen jól a bőrömben! Ott tartok, hogy ketós recepteken gondolkodom, és már készül a szakácskönyvem. Már van egy saját receptem. Most hogy belevágtam veletek érzem igazán, hogy ez nagyon kellett! Ezt a csapatot mindenkinek ki kell próbálnia aki hozzám hasonlóan elveszett a táplálkozás útvesztőiben, és nem ért el eredményeket. Sok nyomorom van, de ezt már lassan múlt időben szeretném emlegetni, mert azzal a segítséggel amit tőletek kapok, még 120 évesen is egészséges leszek! Amiért rettentően hálás vagyok, hogy az étellel kapcsolatos viszonyomat sikerült átbillentenetek. Nem pszichológus kellett nekem, hanem Zsuzsi és András, és a támogató csapat, Ti itt mindannyian!"

"A havi program nagyszerű! Gondolni sem mertem volna, hogy ennyire hasznos. Bár úgy éreztem sok infó és személyes tapasztalat birtokában voltam eddig, de a tanácsaitok aranyat érnek. Mióta viszek be plussz ásványi anyagokat a tanácsod szerint, még a 10éve bedugult bal oldali orrlyukamom is tudok lálegezni már. Igencsak felszabadító. Tejtermékek tiltólistásak voltak nekem eddig - most már nincs tőle problémám sem nekem, sem a babámnak. Ki gondolta volna, hogy egy kis kapszula megold ilyen régi gondokat .... Nagyon hálás vagyok, köszönöm!"

"Végre sikerült bemennem 57 kg alá. 56,3kg-ot mutat a mérleg. Nagyon örülök ennek. András mondta, hogy nehéz eset leszek, mivel az utolsó pár kilótól a legnehezebb megszabadulni, így nem is aggódtam ezen. Az előző havi programban kezdtem, akkor 58,3 kg volt a súlyom, az arcbőröm állapota meg kritikán aluli. Apró, gyulladt pattanások voltak a fejemen, nem győztem sminkelni. Az arcom az egy hónap alatt szinte teljesen rendbejött. Nincsenek pattanások, a helyük is csak halványan látszik, amik hamarosan el fognak tűnni teljesen. A napokban meg is dícsérték, hogy milyen szép a bőröm, és 24 évesnek néztek, pedig elmúltam 30. Már korrektort sem használok. És a sok jó dolog mellett még egy pozitívum, hogy nem vizesedek, könnyűnek érzem magam, sem puffadás, vagy túlságos teltségérzetem nincs. Ezt már nagyon sokszor elmondtam, tudom, de nekem ez volt a legzavaróbb a mindennapokban így nagyon örülök, hogy megoldódott tartósan. Be kell vallanom, nem igazán hittem ebben a programban. Egy utolsó esélyként vágtam bele, gondoltam ennyit még megteszek azért, hogy jobban érezzem magam, aztán lesz, ami lesz. Csinálhatnám amúgy még sokkal jobban is, de így, hogy nem erőltetem meg magam, is van változás bőven. Szóval köszönöm a sok segítséget. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ez a hónap, vagy épp a következő, mert a 3 hónapos turnusra jelentkeztem."

"Elégedett vagyok. Nagyon felkészültek és segítőkészek vagytok. Kár volt eddig várnom, előbb kellett volna elkezdenem ezt a programot."

"Ma szuperül vagyok..Reggel mértem magam és ismét kevesebbet mutatót a mérleg..Már most sokat tanultam töletek..Nagyon tetszik hogy ilyen türelmesek vagytok velünk."

"Életem legjobb döbtése volt, hogy Andrásékat választottam! A rengeteg ingyenes anyag ízelítőtt adott, hogy mi is ez a ketogén étrend. De egyedül nem ment. Nem sikerült sem lefogyni, sem egészségesebnek lenni. Most fogják a kezem, segìtenek ha elakadok, motiválnak, bármikor rájuk írhatok ha baj van, vagy ha épp mélyponton vagyok. Nem sok, de egy hónap alatt is rengeteg javulást tudok már felmutatni. Rendeződik a cukrom, javul a béláteresztő szindrómám, elmúlt az allergiám, nincs már ízületi fájdalmam, nem fáj a fejem, és még van mit a listára tennem. Én csak hálás lehetek, hogy ekkora tudással rendelkező csapat vett a szárnyai alá. És a napi (0-24 es!) kb1000 Ft egyáltalán nem sok azért, hogy egészségesebb legyek. Többet költöttem el nasira... De az már a múlt! Megyek előre a program segìtségével ami minden pénzt megér! Csak hálás lehetek a munkátokért! Felbecsülhetetlen amit létrehoztatok!"

"Hogy tetszik? Az egy szavas válaszom, hogy nagyon! Nagyon elégedett vagyok. Bővebben: szeretem, hogy egy közösség része vagyok. Vannak konzultációk, amik szuperek, de ha bármilyen kérdés felmerül, készségesen segítetek. Az ember itt tényleg segítséggel / kontrollal tud életmódot váltani. Amit pluszban kiemelek. Van tapasztalatom egy életmódváltó programmal, ahol orvos segít. Sajnos ott a figyelem mértéke messze elmarad. Ti figyelték a tagokra. Valóban a féltett kérdésre válaszoltok. Tényleg megnézitek a laboreredményt, stb és személyre szabottan működtök. Szóval ez a 4 hét után újra találkozunk majd. Újra megrendelő leszek. Köszönöm"

"Elképesztő tudásotok van, vissza néztem az élő videókat, mivel sajnos nem tudtam ott lenni. Már elég régóta figyeltem, hogy mit csináltok, hogyan dolgoztok, de ez a program még jobb, mint amire számítottam!"

"Minden rendben,napok óta szárnyalok, durva,hogy a depresszióm eltünt. IR teljesen tünetmentes, sose voltam ennyire jól, talán fiatalabb koromban, olyan mintha lett volna rajtam egy gyári vissza állítás és most "újra kezdhetem" panasz mentesen."

"A program nagyon tetszik. Sokat lehet tanulni az élőkből is, így hogy feltesszük a kajafotókat még ötleteket is lehet merìteni ha az ember épp alkotói válságban van, hogy mit is főzzön. És a csapat húzóereje is jól jön. De ami a legfontosabb, hogy fogjátok a kezünket, kérdezhetünk ha elakadunk és személyre szabjátok a diétát, vitaminokat... Eddig akárhol is próbálkoztam, ekkora figyelemben nem volt részem. Még orvosi diétánál sem. Nagyon jó szakemberek vagytok, és biztonságban érzem magam mert a sok nyavajám ellenére úgy érzem maximális figyelmet és segìtséget kapok tőletek. Nagyon bánom már, hogy nem vágtam bele már korábban. De lehet most fáj annyira, hogy elég volt és végre változtatok a helyzetemen. Egyszóval nagyon hálás vagyok, hogy rátok találtam, és felbecsülhetetlen az a munka amit végeztek, hogy emberek visszanyerjék, vagy megtartsák az egészségüket."

"Azt fontosnak tartom, hogy folyamatosan fejlesztitek a programot, ezt jó látni és a részese lenni, ez is tud plusszt adni a hétköznapokban. Látni, hogy nem a csak a fogyni vágyok adnak bele mindent, hanem ti is. Nekem még mindig újdonság látni, hogy ennyire akartok is segíteni mindenkinek aki hozzatok fordul, minden tekintetben. Ez nagy dolog a mai világban. "

"A program tetszik és remélem eredménye is lesz,bàr tudom ehhez idő kell. De màr most lènyegesen kevesebbet ès jobb minőségű èteleket eszem mint a program előtt. Ami nagyon szimpatikus az, hogy bàrmi kérdèsem van nagyon rövid időn belül kapok vàlaszt, segítsèget, írtó kedves és segitőkèsz a csapat."

"A 4 hetes program szuper, folyamatosan tanulok valami újat…nincs bennem semmi kétség, hogy elérem-e a célom… a segítségetekkel csak idő kérdése és meglesz. Az is nagyon tetszik, hogy minden problémára van valamilyen megoldásotok!"

Gabriella
Read More
Nagyon szeretem Andrásban, hogy bármikor kérdésem merül fel, mindig készségesen válaszol, érthetően. A program pedig szuper jó.
Beatrix
Read More
Remek tanácsadók, mentorok, akik által nem csak a táplálkozásról, de az önismeretről, lelki fejlődésről is sokat lehet tanulni. A csoporttársak is szuperek, jó a hangulat, nagyon jók az interaktiv élő bejelentkezések.
Gábor
Read More
Nekem az tetszik, hogy az élő bejelentkezés interaktív stílusa miatt jobban megmaradt a tanult ismeretanyag, mert azt személyes élményként éljük meg! 😉
Éva
Read More
András jòl felkészült és emberközpontú ! Én nagyon elègedett vagyok, sokat tanultam Tőle! Mindenkinek ajánlom, jò kezekben lesz!
Anita
Read More
András közvetlen és kiváló tanácsokkal lát el. Nemcsak étkezés hanem testedzés terén is. Többszáz kilométer van köztünk, és ennek ellenére is, minden nap érzem hogy támogat, bíztat, erőt ad. Az eredmények pedig jönnek. Mindent nagyon köszönök! Csak ajánlani tudom!
Gyöngyi
Read More
Andras a ketogén diétával kapcsolatban rendkivűl felkészült, lelkiismeretes, nagyon elhivatott szakember. Biztos vagyok benne hogy a kitűzött célomat a vele való közös munka során 100% hogy elérem.
Previous
Next

KETO NEKED 8

Ingyenes 8 hetes program

Feliratkozás