FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

SZOLGÁLTATÁSON RÉSZTVEVŐK RÉSZÉRE

Általános tudnivalók

Rácz András és a KetoKlub csapata nem orvosokból áll. Az általunk leírt ötletek, javaslatok, gyakorlatok, technikák, megosztott hivatkozások informális jellegűek, nem tartalmaznak orvosi vagy pszichológiai tanácsadást. Tiszleljük az orvosok munkáját, tiszteletben tartjuk az orvosi protokollt és nem kívánunk beleavatkozni gyógykezelésekbe, és/vagy rábírni ügyfeleinket, hogy ők maguk felülbírálják kezelőorvosuk döntését.

Ha az ügyfél gyógykezelés alatt áll, gyermeket vár/szoptat, vagy fizikai, érzelmi, mentális állapota megkívánja, a gyakorlatok megkezdése előtt kérje ki szakorvosa véleményét. Mi diagnosztizálunk, nem helyettesítünk orvosi ellátást, és nem javasoljuk, hogy a fennálló egészségügyi kezelésüket, gyógyszereik szedését, illetve bármilyen orvos által előírt gyógymódot abbahagyjanak, vagy azok adagolását megváltoztassák.

SOHA NE HAGYJA FIGYELMEN KÍVÜL A SZAKKÉPZETT ORVOS ÁLTAL ADOTT TANÁCSOKAT, NE HALASSZA EL ORVOSI VIZSGÁLAT VAGY KEZELÉS KÉRÉSÉT ÉS NE HAGYJA ABBA FOLYAMATBAN LÉVŐ ORVOSI KEZELÉSÉT OLYAN INFORMÁCIÓ MIATT, AMIT EBBEN A JELENTÉSBEN OLVASOTT.

AMENNYIBEN SÜRGŐS ORVOSI ELLÁTÁSRA/KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉGE, KERESSE FEL KEZELŐORVOSÁT VAGY A LEGKÖZELEBBI SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁST BIZTOSÍTÓ EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYT!