Barion Pixel

FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

SZOLGÁLTATÁSON RÉSZTVEVŐK RÉSZÉRE

Általános Tudnivalók

Ezen az oldalon, a videókban és a konzultáció során megjelenő információk nem minősülnek orvosi diagnózisnak és/vagy kezelésnek. Az itt olvasható információk nem helyettesítik az orvosi vagy dietetikai kezelést, beavatkozást vagy vizsgálatot. Rácz András nem vállal felelősséget semmilyen itt megjelenő információért, és ezek nem sorolhatók a diagnózis vagy kezelés, gyógyítás kategóriájába. Az oldalon olvasható cikkek célja kizárólag tájékoztatás, mely nem pótolja vagy helyettesíti az orvosi vagy dietetikai felügyeletet. Az itt szereplő szolgáltatásoknak semmilyen formában nem tulajdonítok gyógyító hatást, azokat csak saját felelősségre, orvosi felügyelettel való alkalmazását javaslom.

Rácz András és a KetoKlub csapata nem orvosokból áll. Tiszteletteljes módon hozzáállunk az orvosok munkájához, tiszteletben tartjuk az orvosi protokollt, és esetleges igény esetén szakorvost ajánlunk! Nem szándékozunk beleavatkozni gyógykezelésekbe, és/vagy rábírni ügyfeleinket, hogy felülbírálják kezelőorvosuk döntését.

Ha az ügyfél gyógykezelés alatt áll, gyermeket vár/szoptat, vagy fizikai, érzelmi, mentális állapota megkívánja, a gyakorlatok megkezdése előtt kérje ki szakorvosa véleményét. Mi nem diagnosztizálunk, nem helyettesítünk orvosi ellátást, és nem javasoljuk, hogy a fennálló egészségügyi kezelésüket, gyógyszereik szedését, illetve bármilyen orvos által előírt gyógymódot abbahagyjanak, vagy azok adagolását megváltoztassák.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Soha ne hagyja figyelmen kívül a szakképzett orvos által adott tanácsokat, ne halassza el orvosi vizsgálat vagy kezelés kérését, és ne hagyja abba folyamatban lévő orvosi kezelést.

AMENNYIBEN SÜRGŐS ORVOSI ELLÁTÁSRA/KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉGE, KERESSE FEL KEZELŐORVOSÁT VAGY A LEGKÖZELEBBI SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁST BIZTOSÍTÓ EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYT!

KETO NEKED 8

Ingyenes 8 hetes program

Feliratkozás