KETO KALAUZ

Hogyan kezdd el és csináld hosszútávon is eredményesen és biztonságosan?

Az első olyan kézikönyv ami nem csak arról szól, hogy mit ehetsz és mit nem. Hanem arról is miből, mennyit és mikor.

✔ Összesen 22 oldalas ami elkalauzol a ketogén diéta világába.

✔ 9 olyan térképet tartalmaz ami a kezdő és a haladó lépéseket is tartalmazza.

✔ Iránytűt kapsz a legfontosabb ismert ketogén irányzatokhoz, hogy kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbbet!

✔ Megkeresheted a megoldást a legmakacsabb keto náthára is.

✔ Megmutatja, mik a számodra legelőnyösebb zsírok, fehérjék és szénhidrátok.

✔ Megismerheted továbbá, hogy milyen ketogén alternatívákkal helyettesítheted régi kedvenceidet!

✔ Letáborozunk a fontosabb táplálékkiegészítőknél.

✔ És minthogy kaland, pár meglepetést is tartogat a számodra!

Szerezd meg ingyen! Ajándékba megkapod a Ketogén Tudástárhoz vagy a 4 hetes programhoz.

Mennyibe kerül?

5000 Ft

Ingyen szeretném! Ajándékba megkapod a Ketogén Tudástárhoz vagy a 4 hetes programhoz.

Vélemények

Gabriella
Read More
Nagyon szeretem Andrásban, hogy bármikor kérdésem merül fel, mindig készségesen válaszol, érthetően. A program pedig szuper jó.
Beatrix
Read More
Remek tanácsadók, mentorok, akik által nem csak a táplálkozásról, de az önismeretről, lelki fejlődésről is sokat lehet tanulni. A csoporttársak is szuperek, jó a hangulat, nagyon jók az interaktiv élő bejelentkezések.
Gábor
Read More
Nekem az tetszik, hogy az élő bejelentkezés interaktív stílusa miatt jobban megmaradt a tanult ismeretanyag, mert azt személyes élményként éljük meg! 😉
Éva
Read More
András jòl felkészült és emberközpontú ! Én nagyon elègedett vagyok, sokat tanultam Tőle! Mindenkinek ajánlom, jò kezekben lesz!
Anita
Read More
András közvetlen és kiváló tanácsokkal lát el. Nemcsak étkezés hanem testedzés terén is. Többszáz kilométer van köztünk, és ennek ellenére is, minden nap érzem hogy támogat, bíztat, erőt ad. Az eredmények pedig jönnek. Mindent nagyon köszönök! Csak ajánlani tudom!
Gyöngyi
Read More
Andras a ketogén diétával kapcsolatban rendkivűl felkészült, lelkiismeretes, nagyon elhivatott szakember. Biztos vagyok benne hogy a kitűzött célomat a vele való közös munka során 100% hogy elérem.
Previous
Next

Gyakran ismételt kérdések

Minden fontos információt és teendőt emailben fogsz megkapni. Ha kártyával fizetsz akkor a rendszer automatikusan kiküldi neked az emailt. Ha pedig utalással akkor előbb ellenőriznünk kell, hogy megérkezett-e. A beérkezést követően pedig kiküldöm neked az emailt a tudnivalókkal. 

Igen!

A fizetéshez Barion fizetési megoldást alkalmazzuk. Ez a leggyakrabban használt rendszer Magyarországon. A bankkártyád adatait mi nem kapjuk meg! A szuper biztonságos titkosítás miatt az adataid garantáltan biztonságban lesznek.

  1. Ha a fenti űrlapon megadod az adataid, akkor átirányít a rendszer a Barion felületére.
  2. Itt be kell írnod a bankkártyád számát, a rajta lévő nevet, lejárati dátumot és a biztonsági számokat.
  3. Attól függően, hogy milyen kártyád van, ezután lehetséges, hogy hitelesítened kell a fizetést, hogy ezt te indítottad el. Ha mindent rendben talált a Barion, akkor kész is vagy a vásárlással.

Igen lehet.

Ha nem sikerül a kártyás fizetés akkor válaszd az átutalást. Emailben megkapod az utalási adatokat és majd oda utald át az összeget feltüntetve a megrendelt szolgáltatás nevét és a rendelésszámot. Az utalásokat hétköznap délelötti órákban szoktuk ellenőrizni. Az ellenőrzést követően fogod megkapni a számlát és a tájékoztató emailt. 

A vásárlás után azonnal elkészül a számla, amit e-mailben fogsz megkapni. Az adatok helyességét kérlek ellenőrízd és ha probléma lenne vele nyugodtan írj egy e-mailt az info@ketoklub.hu-ra. 

Attól függően, hogy milyen kártyád van, ezután lehetséges, hogy hitelesítened kell a fizetést, hogy ezt te indítottad el. 

Ha valami oknál fogva mégsem sikerül  kártyával fizetned akkor válaszd az átutalást.