Barion Pixel

Szerzői Jogi Feltételek

Rácz András EV mint a honlap és a ketoklub.hu tulajdonosa kijelenti, hogy a Szolgáltatás internetes oldalain megjelenő, szerzői jogi védettség alatt álló hanganyagokat és képi anyagokat jogtulajdonosként, vagy a vele szerződésben lévő harmadik fél által ráruházott jogánál fogva használja. Minden egyéb, az oldalon megjelenő tartalom Rácz András EV tulajdonában álló szellemi terméknek minősül mind egyedileg, mind összességében.

ketoklub.hu Felhasználói a Szolgáltatás megvásárlásával korlátozott és nem kizárólagos magáncélú felhasználási jogot szereznek az Szjt.-ben foglaltaknak megfelelően és elfogadják az Általános Szerződési Feltételek ide vonatkozó (9. A termékek felhasználására vonatkozó szabályok) pontját.

Rácz András előzetes (nem kizárólagos és nem átruházható) írásbeli felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a honlap látogatója a ketoklub.hu oldalait eredeti formában, kizárólag saját használat céljára számítógépére letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de ahhoz nem járul hozzá, hogy harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye, azokat többszörözze vagy elektronikus adattárban tárolja. Az oldalon található tartalmak bármely más felhasználásához Rácz András hozzájárulása szükséges.

Nyilvántartási Szám: 006757

KETO NEKED 8

Ingyenes 8 hetes program

Feliratkozás