Barion Pixel

98%-os elégedettség

Ügyfeleink visszajelzése alapján 98%-os az elégedettség.

Minden héten minikonzultáció, és csoportos meeting!

Minden héten 15 perces egyéni konzultáció, és minden héten csoportos meeting.

Többféle étrendben tudok segíteni!

Ketogén, Low-Carb, Mediterrán, Paleo, Carnivore és akár vegán étrendben is.

Kinek szól a program?

A csatlakozók nagy része 35 év feletti, és túl van több mint 4 sikertelen diétán.

100% rád szabva!


A videós konzultációk, meetingek során megismerlek Téged, majd
egy teljesen egyéni rendszert
készítek Neked.

Itt Te vagy a középpontban!

Visszajelzéseid alapján folyamatosan "finomhangolom"
a kialakított étrended.

✔ VÉLEMÉNYEK A PROGRAMRÓL

"Nagyon hálás vagyok az eddigi segítségért, örömmel leírom! 😊 Szóval az évem legjobb döntése volt csatlakozni a csoporthoz (a férjhez menés után 😅), nem gondoltam volna, hogy már az első hét után ilyen pozitív változást tapasztalok egy nekem kritikus területen, ami az éjszakai felébredés. Amióta kiderült az IR, a szigorú diétát sokszor nem sikerült tartanom, mert nehezebb időszakok váltották egymást minden téren. Ezalatt nem tudtam szigorúan diétázni és állandósultak az ébredések, és persze az éjszakai wc-re menések. Az első konzultációig nem tudtam, hogy ez kapcsolatban állhat az ásványi anyag szinttel, de a labor alapján azt a tanácsot kaptam, hogy ezeket a következő hetekben másképp pótoljam, és a komolyabb fogyási eredmények majd ezután jöhetnek! Már másnap elkezdtem a változtatást! Alig akartam elhinni, de már szinte azonnal éreztem a változást és átaludtam az éjszakát!!! Éjszaka hordok egy hőmérős órát, és ennek adatai is megerősítik, hogy az elmúlt 6 napban egyszer ébredtem fel, de vissza is tudtam aludni és nem kellett pisilni mennem, tehát olyan mintha meg sem történt volna! 😄 Szóval nagyon hálás vagyok már az eddigi összes tanácsért, amit kaptam a programban, és hatalmas eredménynek érzem, pedig eredendően a fogyásra akartam koncentrálni, mivel már elég rég együtt éltem ezzel a gonddal…Ami a fogyást illeti, 1 hét alatt eddig 2,5 kg ment le, ami szintén motivál, pedig nem is számítottam rá! Mindenkinek szívből ajánlom, mert tényleg a legjobb helyen vagytok! "

"Nagyon nagy élmény volt számomra a program, ezúton is köszönöm a rengeteg tanácsot és segítséget, amit kaptam tőled az elmúlt hetek alatt. Ahogy azt beszéltük is, az elején elég bizonytalan voltam, hogy mi lesz ebből...megrögzött kalória számláló vagyok, de rengeteg az ellentétes állásfoglalás ebben a témában 😀 A program előtt sem éreztem, hogy sokat ettem volna (1200 kalória körül), bár akkor 120 g szénhidrát diétát követtem az IR miatt, minden étkezésnél megadott mennyiségű szénhidrát bevitellel. Nem voltam jól, iszonyatosan enerváltnak éreztem magam egész nap. Arról nem is beszélve, hogy a súlyom évek óta nem indult meg lefelé. A 4 hetes program már tényleg kicsit utolsó esély klinika volt számomra 😅 Az elején nem tagadom, kicsit csalódott voltam. Azt hittem, majd javasolni fogod, hogy egyek többet, mert a jelenlegi túl kevés, raktároz a testem, emiatt nem megy a fogyás. Aztán valami sokkal jobbat kaptam 😀 Egy olyan rendszert, amit ténylegesen hosszú távon tudok tartani, olyan tanácsokat, amikkel néha-néha egy görbe nap is belefér 😀 Az elektrolit porban nem tudom, mi van, de kötelezővé tenném mindenkinek 😀 Már az első héten éreztem, hogy rengeteg energiám van..évek óta nem volt erre példa. Az igazán pihentető alvást már réges rég elengedtem, mióta az eszem tudom, nagyon rossz alvó voltam (2-3 megébredés éjszaka). A 3. hét környékén már sikerült átaludni az éjszakát...azt nem számítom bele, hogy 5-kor kelt a macska, mert éhes 😀 Csak hogy írjak egy pici negatív tapasztalatot is, az évek óta nem látott ekcémám visszatért. De erre is szuper tanácsokkal láttál el és így, hogy minden utolsó étkezéshez eszek tejfölt, kefírt vagy épp görög joghurtot, ez is szépen múlik már. Kicsit hosszúra sikeredett a beszámoló, ne haragudj 😅 De összességében nekem nagyon pozitívan telt ez a 4 hét. Soha nem éreztem, hogy éhes lennék vagy épp hiányozna valami. A ciklusom környéki falásroham sem jelentkezett most...próbáltam enni egy kocka étcsokit, de rájöttem, hogy igazából nem is kívánom. Nem kell 😅 Végszónak még annyit, hogy ma reggel a mérleg -5 kg-ot mutatott, úgyhogy elégedett vagyok nagyon 🤩 Köszönök mindent! 😀"

"A program nagyon tetszik. Sokat lehet tanulni az élőkből is, így hogy feltesszük a kajafotókat még ötleteket is lehet merìteni ha az ember épp alkotói válságban van, hogy mit is főzzön. És a csapat húzóereje is jól jön. De ami a legfontosabb, hogy fogjátok a kezünket, kérdezhetünk ha elakadunk és személyre szabjátok a diétát, vitaminokat... Eddig akárhol is próbálkoztam, ekkora figyelemben nem volt részem. Még orvosi diétánál sem. Nagyon jó szakemberek vagytok, és biztonságban érzem magam mert a sok nyavajám ellenére úgy érzem maximális figyelmet és segìtséget kapok tőletek. Nagyon bánom már, hogy nem vágtam bele már korábban. De lehet most fáj annyira, hogy elég volt és végre változtatok a helyzetemen. Egyszóval nagyon hálás vagyok, hogy rátok találtam, és felbecsülhetetlen az a munka amit végeztek, hogy emberek visszanyerjék, vagy megtartsák az egészségüket."

"A havi program nagyszerű! Gondolni sem mertem volna, hogy ennyire hasznos. Bár úgy éreztem sok infó és személyes tapasztalat birtokában voltam eddig, de a tanácsaitok aranyat érnek. Mióta viszek be plussz ásványi anyagokat a tanácsod szerint, még a 10éve bedugult bal oldali orrlyukamom is tudok lálegezni már. Igencsak felszabadító. Tejtermékek tiltólistásak voltak nekem eddig - most már nincs tőle problémám sem nekem, sem a babámnak. Ki gondolta volna, hogy egy kis kapszula megold ilyen régi gondokat .... Nagyon hálás vagyok, köszönöm!"

"Ma valami átkattant bennem a program során. Már tudok máshogy nézni az ételre, és nem mumus amitől csak hízni lehet. Érzem magamon a pozitív változásait annak a munkának amit együtt csinálunk. És nagyon köszönöm, hogy ebben támogattok és toltok előre és húztok vissza és van alternatíva ha jönnek a gyenge pillanatok! Szuper kis csapat jött itt össze, és jó hogy vagytok mindannyian. Sokat tanulok a többiektől is, ihletet merítek és kitartást. Ha nekik sikerül akkor nekem is. Szerintem én voltam az egyetlen aki 2 hét után még mindig hízott, és itt szokott feladásra kerülni a dolog részemről, hogy hát akkor jó ezt sem jól csinálom... De nem. Az, hogy figyelő szemetek mindent lát és azonnal ott van ha kell, egy főnyeremény. Ma éreztem azt először igazán, hogy az étel táplálék és nem a szükséges rossz. Máshogy eszem, minőségiek lettek az étkezéseim, nagyon jól alszom, már nem horkolok, nagyon jól érzés, hogy jól van a hasam. Nem vagyok felfújódva, nem szúr, nem csíp, nem harap. Jó lett az emésztésem. Az ízületi gyulladásom is múlni látszik, nincsen már fejfájásom, sőt a migrénes rohamok is elmúltak. Tele vagyok energiával, én aki állandóan téli és nyári és tavaszi meg őszi álmot tudnék aludni mert állandóan fáradt voltam. Nagyon régen éreztem magam már ilyen jól a bőrömben! Ott tartok, hogy ketós recepteken gondolkodom, és már készül a szakácskönyvem. Már van egy saját receptem. Most hogy belevágtam veletek érzem igazán, hogy ez nagyon kellett! Ezt a csapatot mindenkinek ki kell próbálnia aki hozzám hasonlóan elveszett a táplálkozás útvesztőiben, és nem ért el eredményeket. Sok nyomorom van, de ezt már lassan múlt időben szeretném emlegetni, mert azzal a segítséggel amit tőletek kapok, még 120 évesen is egészséges leszek! Amiért rettentően hálás vagyok, hogy az étellel kapcsolatos viszonyomat sikerült átbillentenetek. Nem pszichológus kellett nekem, hanem Zsuzsi és András, és a támogató csapat, Ti itt mindannyian!"

"Végre sikerült bemennem 57 kg alá. 56,3kg-ot mutat a mérleg. Nagyon örülök ennek. András mondta, hogy nehéz eset leszek, mivel az utolsó pár kilótól a legnehezebb megszabadulni, így nem is aggódtam ezen. Az előző havi programban kezdtem, akkor 58,3 kg volt a súlyom, az arcbőröm állapota meg kritikán aluli. Apró, gyulladt pattanások voltak a fejemen, nem győztem sminkelni. Az arcom az egy hónap alatt szinte teljesen rendbejött. Nincsenek pattanások, a helyük is csak halványan látszik, amik hamarosan el fognak tűnni teljesen. A napokban meg is dícsérték, hogy milyen szép a bőröm, és 24 évesnek néztek, pedig elmúltam 30. Már korrektort sem használok. És a sok jó dolog mellett még egy pozitívum, hogy nem vizesedek, könnyűnek érzem magam, sem puffadás, vagy túlságos teltségérzetem nincs. Ezt már nagyon sokszor elmondtam, tudom, de nekem ez volt a legzavaróbb a mindennapokban így nagyon örülök, hogy megoldódott tartósan. Be kell vallanom, nem igazán hittem ebben a programban. Egy utolsó esélyként vágtam bele, gondoltam ennyit még megteszek azért, hogy jobban érezzem magam, aztán lesz, ami lesz. Csinálhatnám amúgy még sokkal jobban is, de így, hogy nem erőltetem meg magam, is van változás bőven. Szóval köszönöm a sok segítséget. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ez a hónap, vagy épp a következő, mert a 3 hónapos turnusra jelentkeztem."

"A program nekem nagyon tetszik, van még mit tanulni bőven."

"Szia András! Képzeld úgy vegig aludtam az éjszakat, hogy egyszer nem ébredtem fel! Reggel 5.16-kor kialudt érzéssel ébredtem! De jól rálustiztam aztán! Kb. pár napja szedem a megbeszélt kiegészítőket a megfelelő adagban, ahogy mondtátok! És elképesztő alvás melységet produkalt! Köszönöm!"

"Elégedett vagyok. Nagyon felkészültek és segítőkészek vagytok. Kár volt eddig várnom, előbb kellett volna elkezdenem ezt a programot."

"Nem gondoltam volna hogy beindul. Azt hittem stabilan áll 75-ön a súlyom."

"Ma szuperül vagyok..Reggel mértem magam és ismét kevesebbet mutatót a mérleg..Már most sokat tanultam töletek..Nagyon tetszik hogy ilyen türelmesek vagytok velünk."

"Életem legjobb döbtése volt, hogy Andrásékat választottam! A rengeteg ingyenes anyag ízelítőtt adott, hogy mi is ez a ketogén étrend. De egyedül nem ment. Nem sikerült sem lefogyni, sem egészségesebnek lenni. Most fogják a kezem, segìtenek ha elakadok, motiválnak, bármikor rájuk írhatok ha baj van, vagy ha épp mélyponton vagyok. Nem sok, de egy hónap alatt is rengeteg javulást tudok már felmutatni. Rendeződik a cukrom, javul a béláteresztő szindrómám, elmúlt az allergiám, nincs már ízületi fájdalmam, nem fáj a fejem, és még van mit a listára tennem. Én csak hálás lehetek, hogy ekkora tudással rendelkező csapat vett a szárnyai alá. És a napi (0-24 es!) kb1000 Ft egyáltalán nem sok azért, hogy egészségesebb legyek. Többet költöttem el nasira... De az már a múlt! Megyek előre a program segìtségével ami minden pénzt megér! Csak hálás lehetek a munkátokért! Felbecsülhetetlen amit létrehoztatok!"

"Hogy tetszik? Az egy szavas válaszom, hogy nagyon! Nagyon elégedett vagyok. Bővebben: szeretem, hogy egy közösség része vagyok. Vannak konzultációk, amik szuperek, de ha bármilyen kérdés felmerül, készségesen segítetek. Az ember itt tényleg segítséggel / kontrollal tud életmódot váltani. Amit pluszban kiemelek. Van tapasztalatom egy életmódváltó programmal, ahol orvos segít. Sajnos ott a figyelem mértéke messze elmarad. Ti figyelték a tagokra. Valóban a féltett kérdésre válaszoltok. Tényleg megnézitek a laboreredményt, stb és személyre szabottan működtök. Szóval ez a 4 hét után újra találkozunk majd. Újra megrendelő leszek. Köszönöm"

"Elképesztő tudásotok van, vissza néztem az élő videókat, mivel sajnos nem tudtam ott lenni. Már elég régóta figyeltem, hogy mit csináltok, hogyan dolgoztok, de ez a program még jobb, mint amire számítottam!"

"Minden rendben,napok óta szárnyalok, durva,hogy a depresszióm eltünt. IR teljesen tünetmentes, sose voltam ennyire jól, talán fiatalabb koromban, olyan mintha lett volna rajtam egy gyári vissza állítás és most "újra kezdhetem" panasz mentesen."

"Tetszik a program és a minikonzultációk. Sajnos túl sokan hiszik magukat professzornak a ketoval kapcsolatban, ezért már a végére teljesen belegabalyodtam, és bele fáradtam. Ezért adtam fel újra és újra.... Most remélem menni fog és végre lefogyok. Összesen 47.5 kg- ot akarok elhagyni, ami nem kevés. Köszönöm a támogatásotolat és a segítségeteket!"

"Azt fontosnak tartom, hogy folyamatosan fejlesztitek a programot, ezt jó látni és a részese lenni, ez is tud plusszt adni a hétköznapokban. Látni, hogy nem a csak a fogyni vágyok adnak bele mindent, hanem ti is. Nekem még mindig újdonság látni, hogy ennyire akartok is segíteni mindenkinek aki hozzatok fordul, minden tekintetben. Ez nagy dolog a mai világban. "

"A program tetszik és remélem eredménye is lesz,bàr tudom ehhez idő kell. De màr most lènyegesen kevesebbet ès jobb minőségű èteleket eszem mint a program előtt. Ami nagyon szimpatikus az, hogy bàrmi kérdèsem van nagyon rövid időn belül kapok vàlaszt, segítsèget, írtó kedves és segitőkèsz a csapat."

"A program szuper, folyamatosan tanulok valami újat…nincs bennem semmi kétség, hogy elérem-e a célom… a segítségetekkel csak idő kérdése és meglesz. Az is nagyon tetszik, hogy minden problémára van valamilyen megoldásotok!"

"A mi ketó babánk" 😊 A férjemmel, Tamással számos dologért vagyunk hálásak nektek. Az életmódváltásunknak köszönhetően nem csak az évek óta fennálló betegségeinket, emésztési problémáinkat és rossz berögződéseinket tudtuk kioldani, de megkaptuk, amire a legjobban vágytunk: egy egészséges babát és egy probléma mentes, szuper várandósságot! Nálam 3 éve derült ki az IR, ami ugyan nem volt annyira súlyos (még), hogy gyógyszerrel kezeljük, a helyes diéta (étrend) megtalálása kulcskérdéssé vált az egészségem és a családalapítás szempontjából is! Sajnos számomra a sztenderd 160g-os CH diéta nem hozta meg a várt eredményeket, csak minimálisan csökkent a súlyom, az emésztési és alvás gondjaim továbbra is fennálltak, egyszerűen nem éreztem jól magam a bőrömben, ami a közérzetemre, a minden napokra is kihatott. Férjem szintén évekig küzdött súlyos emésztési gondokkal és idő közben glutén-és laktózérzékennyé is vált. Tisztában voltunk vele, hogy előbb magunkat kell „rendbe tegyük”, hiszen ha mi jól vagyunk, akkor lesz jól a várva várt babánk is. Elsőként a böjt jótékony hatásait fedeztük fel, majd szerencsére ráleltünk a KETO klubra és az András által létrehozott módszerre. Mivel én mindig is a „hús-zöldség kombó” fogyasztása után éreztem magam a legenergikusabbnak, sejtettem, hogy a keto, illetve a law-carb irány lehet számomra az út a sikerhez, és így is lett! 2023 augusztusában kezdtem az akkor még 4 hetes programmal, Tamás októberben. 2-3 hónapig szigorúbb KETO étrendet követtünk, majd emeltük a szénhidrátok számát, de a legfontosabb az volt, hogy végre személyre (laborra) szabott, saját étrendet alakítottunk ki, és Andrásék tanácsait követve szépen feltölthettük az évek óta „leharcolt” és kimerült szervezetünket. Ezalatt az idő alatt megszűntek a korábbi gondjaink és mind lelkileg, mind testileg végre jó formába kerültünk (annyira, hogy a lakásfelújítás munkálatait is mi végeztük 2022 telén). A fogyásom pedig nagyon látványos volt: összesen 9 kg-ot fogytam! A legnagyobb ajándék viszont az volt, hogy minden szempontból elhárultak az akadályok a családalapítás elől és elsőre!!! bejelentkezett hozzánk a mi egészséges kis csodababánk 2023 januárjában!!!! Nem is mertük elhinni!!! Az endokrinológusom a teherbeesés előtti laboromat, az összes hormonnal és értékekkel teljes mértékben kielégítőnek találta, nem volt jele az IR-nak vagy bármilyen gondnak! Amire viszont álmunkban sem gondoltunk volna, az az volt, hogy ez az egész várandósság alatt így lesz!!! Egyáltalán nem voltak rosszulléteim, az alvásom sem romlott (a 3. trimeszterig), és ugyan az első 6-8 hét alatt tapasztaltam nagyobb fáradtságot, de ez nem akadályozott semmiben: a 7. hónapig táncoltam, és a szülés előtti 2-3 hétig tudtam dolgoztam. A teherbeeséskor -7kg-nél jártam, az első trimeszterben még további 2kg-ot fogytam. Ezalatt law-carb étrenden voltam, majd az orvos kérésére megemeltem a CH-t a 2. és 3. trimeszterben. Én aki imádok enni, egyáltalán nem tapasztaltam hatalmas sóvárgásokat, de persze nem szabtam gátat azoknak a dolgoknak, amiket megkívántam. A 3. trimeszterem a nyárra esett, úgyhogy a fagyi fogyasztást sem fogtam vissza! 😉 A súlyom a babával együtt, a 2. trimeszterben kezdett gyarapodni, de csak 3-4 kg-al, igazán csak a 3. trimeszterben szedtem fel, összesen 12 kg-ot. Ennek a fele a szülés után, még a kórházban le is ment. 😊 2023. 09.24-én (40 hét 1 napra, tehát 1 nappal a kiírt dátum után ❤️), született meg a mi tökéletes Kislányunk, tökéletes értékekkel: 51 cm, 3150g és 10/10-es agpar számmal! Azóta is nagyon szépen növekszik, mi pedig a legboldogabb szülők vagyunk a világon, hogy a Jó Isten egy ilyen csodababával áldott meg minket, de tudjuk, hogy ehhez nekünk is tennünk kellett (nem is keveset). Úgy érezzük a legfontosabb az volt, hogy mielőtt egy új lélek jön a családba, akit el kell látnunk és legjobb tudásunk szerint kell neveljünk, nekünk kell egészségesnek és boldognak lennünk, tehát mind testben, mind mentálisan a lehető legjobb formába kerülnünk! Ehhez kaptunk elképesztően nagy segítséget és támogatást Andrástól, aki most a szoptatás időszaka alatt is segít újra feltöltődni, formába lendülni. 😊 Végtelenül hálásak vagyunk ezért és nagyon ajánljuk mindenkinek, aki hasonló álmokat dédelget mint mi. ❤️"

ISMERD MEG A PROGRAMOT!

MINDEN HÉTEN 15 PERC EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

MINDEN HÉTEN 60 PERC CSOPORTOS MEETING

6 HÉTEN ÁT FB. ZÁRT CSOPORTBAN

Én fogok segíteni neked!

0 +
Eddig több mint 2000 ember vett már részt a programban
0 +
Év tapasztalatom van

Amióta elkezdtem 21 kg-ot sikerült leadnom, a 44 es (volt hogy 46-os) ruhaméret helyett, most 38-ast hordok! A videótár nélkül nem ment volna ennyire könnyedén.

7 hónap alatt sikerült 40 kg fogynom! 4 évig éltem ebben a börtön testben. Soha többet. Októberben már le futottam a félmaratont is! Sok sikert mindenkinek!

Könnyedén lefogytam 32 kg-ot, egy olyan személyre szabott rendszerrel ami könnyen tartható és még élvezetes is.

MIRŐL LESZ SZÓ A PROGRAMBAN? 

 

Nem csak fogyás! Teljes életmódváltás. A saját rendszeremmel.

 

Táplálkozás

Laborra szabott táplálkozás, Ketogén, low carb, paleo, atkins vagy akár növényi alapú ketogén. Te eldöntöd mi az amit szerenél, én pedig mindegyikben tudok segíteni Neked.

Alvás

Te is megébredsz éjszaka? Szeretnél kipihenten ébredni? Tudtad, hogy a fogyás hatékonysága függ az alvásminőségedtől is? Ezért az alvás javítása is nagy hangsúlyt kap a programban.

Hat hét

A hat hét, alatt elkezdjük visszaszerezni azt amit elvesztettél. Az egészséged! A 6 hét egy erős löketet ad az induláshoz, de a teljes átalakuláshoz fontold meg a 3 alkalmas bérletet.

NE MARADJ LE!

Heti menetrend

 1. A program azzal kezdődik, hogy kapsz egy a élelmiszer lista listát.
 2. Majd azzal folytatjuk, hogy mindenki leméri magát és feljegyezi az értékeket.
 3. 1-jén a késő délutáni órákban lesz az első online találkozó, itt megbeszéljük a célokat és megismerkedünk egymással.
 4. Minden héten, egy alkalommal lesznek a minikonzultációk. Ez a program egyik legérdekesebb része! A 6 hét alatt összesen 6 minikonzultáció lesz.
  A minikonzultáció alkalmával 15
  percet beszélünk. Ha kiszámoljuk, hogy a 6 alkalommal tudunk 15 percet beszélni az a 6 hét alatt 90 perc!
  Meg tudod hallgatni mások minikonzultációját is, melyekből sokat tanulhatsz. Összeadva 27 óra (létszámtól függően) videóanyagot fogsz kapni! (Tehát, minden minikonzultáció utólag is visszanézhető!)
 5. Minden héten, egy alkalommal interaktív, csoportos kérdezz-felelek, kb.60 perc, (létszámtól függően). Ez a program második legérdekesebb része! Csoporton belül, ezek a felvételek is visszanézhetőek, kb.6 óra videóanyag.
 6. Minden nap, fel kell tölteni az ételeid egy általad létrehozott albumba.
 7. A minikonzultációk alkalmával megnézem az ételeidet. Kijavítom, ha valamit nem jól csinálsz és finomhangolunk a célodnak megfelelően.
 8. A program során bármikor kérdezhetsz a csoportban!
 9. Programzárás az utolsó napon, késő délután lesz online, ahol megbeszéljük, kiértékeljük az eredményeket, sikereket.

Albumok

A programban résztvevők feltöltik az ételeiket egy albumba (lásd: lent a képen). Mivel folyamatosan látom az ételeid, így könnyen és hatékonyan a segítségedre tudok lenni, ha elakadnál. Plusz, hogy minden nap le kell fotóznod az ételeket, még extra motivációt is ad. Te is megnézheted a csoporttársaid ételeit, ötleteket meríthetsz, és kérdezhetsz is tőlük.

241624672_405103901344426_7331147682059049475_n.jpg

Maradt még kérdésed?

Bárki, aki betöltötte a 18. életévét.

A program során többféle irányzatban tudok segíteni, igényeid, céljaidnak megfelelően. Ketogén, Low-Carb, Mediterrán, Paleo, Carnivore és akár vegán étrendben is. Itt nem lesz sablon, a program során mindent személyre szabok Neked! 

Persze. Ebben is tudok segíteni. 

 • 6 alkalom minikonzultációt.
 • 6 alkalom interaktív kérdezz-felelek.
 • Élelmiszer lista
 • Folyamatos kérdezési lehetőséget. 
 • A titkos ketogén receptjeinket. 
 • További kedvezményes kuponokat. 

Heti 1 alkalom minikonzultáció mindenkivel külön-külön, és heti 1 alkalom csoportos foglalkozás :

A meetingek 4-4,5 óra hosszúak, ez idő alatt mindenkivel egyesével 15 percet beszélek, minikonzultáció kereteiben. (Heti 1 alkalom).

Ha kiszámoljuk, hogy heti 1 alkalommal 15 percet beszélünk az 6 hét alatt összesen 90 perc, amikor csak veled foglalkozom!

Interaktív kérdezz-felelek csoportos meeting. (Heti 1 alkalom).

Plusz meghallgathatod 6 héten át, a heti 2 meeting teljes tartalmát is, amiből nagyon sokat lehet tanulni, ez összesen több mint 30 óra.

Ezek a  találkozók egy online felületen zajlanak.
A csatlakozáshoz nem szükséges letölteni semmilyen alkalmazást, csupán rá kell kattintani a csatlakozási linkre és már bent is vagy a megbeszélésben.

Egyesével átnézem mindenkinek az albumját, és személyre szabva változtatunk a célodnak megfelelően ez általában 4-4,5 óra hosszú, a hossza attól függ milyen sokan vagytok a programban. (Ha nem tudsz végig ott lenni, az sem gond, mivel időpont-foglalásos rendszer van, a többit más időpontban visszanézheted.)

Bármikor tudsz kérdezni a csoportban írásos formában is, és én mihamarabb válaszolok Neked szintén írásban. És minden minikonzultációt vissza is tudsz nézni, amiből rengeteget lehet tanulni. A 60 perces interaktív kérdezz-felelek beszélgetésen is lesz lehetőséged kérdezni.

A legtöbb esetben sajnos 6 hét nem elég ahhoz, hogy komolyabb, de főleg tartós változást érj el. De ha csak egyetlen 6 hetes turnusra csatlakozol akkor is mindent megteszünk annak érdekében, hogy el tudj indulni a céljaid felé. A legtöbben 3-4 alkalommal jönnek tovább, de van aki már több mint 1 éve tag, mert annyira kedveli a felügyeletem a társaságot és a csapatszellemet amit a program nyújt. Tudom, hogy mennyire nehéz hosszútávon kitartani, ezért én is szeretnélek jutalmazni kedvezményekkel akkor, ha több 6 hetes programban is velem tartasz, a részleteket megtudod a programban. Vagy érdeklődhetsz az asszisztensemtől is, minden kérdésben szívesen segít : [email protected] (Kriszti).

Hogy fotózd az ételeket, amiket eszel. A legjobb, ha már a program előtt elkezded a fotózást. Ez azért fontos, mert szeretném látni, hogy honnan indulunk.

Előfordulhat az életben, hogy hirtelen, váratlan események történnek, ilyen esetben:

A 6 hetes programnál lehetőséged van 1x 1 hónapos (Turnus) halasztást kérni.

Ezt mindenképp e-mailban kell kérni a [email protected] -en, hogy Kriszti, asszisztensem, át tudjon tenni az általad kért csoportba.

Ezt a programot javasolt 1 hónapon belül elkezdeni, de maximum 3 hónap áll rendelkezésedre.

Ez a programot 3 egymás utáni alkalomra szól, azonban előfordulhat az életben, hogy váratlan események történnek, hosszabb távon, ilyen esetben:

A 3 alkalmas bérletnél lehetőséged van 2x 1 hónapos (Turnus) vagy 1x 2 hónapos (Turnus) halasztást kérni.

Ezt mindenképp e-mailban kell kérni, a [email protected] -en, hogy Kriszti, asszisztensem, át tudjon tenni az általad kért csoportba.

Ezt a programot javasolt 6 hónapon belül megtartani, de maximum 10 hónap áll rendelkezésedre.

Annyi a teendőd, hogy rendelésnél a megjegyzés mezőbe beírod annak a nevét, e-mail címét, és a telefonszámát akinek szánod. Az sem árt, ha odaírod az ajándékozás időpontját is. Technikai kérdéseiddel kapcsolatban írjál bátran az [email protected] -ra, ahol én, és az asszisztensem is segítségedre leszünk.

Mivel mindenkivel egyesével beszélek, ezért nem tudok 18 főnél nagyobb csoportot vállalni egy 6 hetes turnusban. Azonban 5 főnél kevesebb jelentkező esetén, csak egyéni konzultációk keretei között tartom meg a programot. Bővebb információért keressétek asszisztensem, Krisztit, a [email protected]-en.

SAJÁT MÓDSZER

Az étrended a laborértékeidhez és az egyéni igényeid alapján fogjuk beállítani.

SYNLAB_Ambassador_PNG.png

LABORRA SZABOTT

Méréseink alapján beállított táplálékkiegészítéssel, hatékonyabban el tudjuk érni a célod!

10+ év tapasztalat

Ez idő alatt az összes lowcarb és ketogén irányzatot használtam már. A carnivoretól egészen a vegánig.

SYNLAB INFÓK

Kedvezményes SYNLAB csomagok!

2023-ban sikeresen elvégeztem a SynLab Akadémia II. labordiagnosztikai képzést. A SYNLAB HUNGARY Kft. Magyarország és Europa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatójával együtt, készítettünk több olyan laborcsomagot, amik pontosan azokat az értékeket méri amikre szükségünk lesz ahhoz, hogy a véredből is mérni tudjuk a változásokat. Ezeket a laborcsomagokat a programban résztvevők, egy kuponkód segítségével kedvezményesen vehetik igénybe! A regisztráció után megkapod a szükséges információkat, hogy kedvezményesen használhasd ezeket a csomagokat. 

Mennyibe kerül? Előbb egy gyors kérdés:

Neked mennyit ér az egészséged? 

“Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi.” Arthur Schopenhauer – német filozófus (1788. február 22. — 1860. szeptember 21.)

Hiába van pénzed, szép autód, vagy egy fantasztikus párod. Ha a tested romokban akkor nem fogod tudni élvezni az életet. 

Az egészség, mindig az első helyen kell, hogy szerepeljen az életedben! Ha eddig még nem így volt, az sem baj! De tedd meg az első lépést még ma, kezdődjön ez az utazás a  hetes programmal!

Én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy visszaadjam a formád, az alakod és az  egészséged a 6 hét során!

JÚLUSI - 6 HETES ÉLETMÓDFEJLESZTŐ PROGRAM!

Prémium konzultációs lehetőséggel

Kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak!

Figyelem!

A májusi program megtelt! Jelenleg júliusira tudsz előregisztrálni. 

6 hetes Prémium Konzultációs Program

156 EUR ~ 59.990 HUF
 • 6 hetes program
 • Keto Kalauz kézikönyv
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • 6 hetes táplálkozási napló
 • Ketogén és lowcarb receptek
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás

3x6 hetes Prémium Konzultációs Program
3 alkalmas bérlet

468
396 EUR ~ 152.000 HUF
 • 3 x 6 hetes program
 • Keto Kalauz kézikönyv
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • 6 hetes táplálkozási napló
 • Ketogén és lowcarb receptek
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
Kedvezmény!

6x6 Hetes Prémium Konzultációs Program
AJÁNDÉK 6 hét!

936
780 EUR ~299.000 HUF
 • 6 x 6 hetes program
 • Keto Kalauz kézikönyv
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • 6 hetes táplálkozási napló
 • Ketogén és lowcarb receptek
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
Kedvezmény!

6 hetes Prémium Konzultációs Program

156 EUR ~ 59.990 HUF
 • 6 hetes program
 • Keto Kalauz kézikönyv
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • 6 hetes táplálkozási napló
 • Ketogén és lowcarb receptek
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
MEGTELT

3x6 hetes Prémium Konzultációs Program
3 alkalmas bérlet

468
396 EUR ~ 152.000 HUF
 • 3 x 6 hetes program
 • Keto Kalauz kézikönyv
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • 6 hetes táplálkozási napló
 • Ketogén és lowcarb receptek
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
Kedvezmény!

6x6 Hetes Prémium Konzultációs Program
AJÁNDÉK 6 hét!

936
780 EUR ~299.000 HUF
 • 6 x 6 hetes program
 • Keto Kalauz kézikönyv
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • 6 hetes táplálkozási napló
 • Ketogén és lowcarb receptek
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
Kedvezmény!

VAGY VEDD MEG AJÁNDÉKBA!

Párodnak, barátaidnak vagy az ismerőseidnek!

ÖSSZEFOGLALVA A FONTOS INFORMÁCIÓK A PROGRAMRÓL

Kezdés: 1-jén, és a program 6 héten át tart.
A jelentkezés után a program megnyitása előtt pár nappal kapod meg a tájékoztató levelet emailben.
Úgy tervezz, hogy 1-jén tartom a programnyitó meetinget, aminek az időpontját az első levélben kapod meg (általában 16.00-19.00 között szokott kezdődni).
Jelentkezési határidő: A program indulást követően még 5 napon belül tudsz csatlakozni.
Helyszín: Online! A csatlakozási linket 1-jén küldöm ki e-mailben.

A PROGRAMBA MAXIMUM 18 FŐ CSATLAKOZHAT! Jelentkezz most, hogy ne maradj le!

TUDTAD, HOGY EGY ÉLETMÓD PROGRAM ENNEK A TÖBBSZÖRÖSÉBE KERÜL?!

ŐSZINTÉN SZÓLVA ENGEM LESOKKOLT, AMIKOR MEGNÉZTEM, HOGY MÁSHOL MENNYIBE KERÜL…

✔ VIDEÓS VISSZAJELZÉSEK

Gabriella
Tovább olvasom
Nagyon szeretem Andrásban, hogy bármikor kérdésem merül fel, mindig készségesen válaszol, érthetően. A program pedig szuper jó.
Beatrix
Tovább olvasom
Remek tanácsadók, mentorok, akik által nem csak a táplálkozásról, de az önismeretről, lelki fejlődésről is sokat lehet tanulni. A csoporttársak is szuperek, jó a hangulat, nagyon jók az interaktiv élő bejelentkezések.
Gábor
Tovább olvasom
Nekem az tetszik, hogy az élő bejelentkezés interaktív stílusa miatt jobban megmaradt a tanult ismeretanyag, mert azt személyes élményként éljük meg! 😉
Éva
Tovább olvasom
András jòl felkészült és emberközpontú ! Én nagyon elègedett vagyok, sokat tanultam Tőle! Mindenkinek ajánlom, jò kezekben lesz!
Anita
Tovább olvasom
András közvetlen és kiváló tanácsokkal lát el. Nemcsak étkezés hanem testedzés terén is. Többszáz kilométer van köztünk, és ennek ellenére is, minden nap érzem hogy támogat, bíztat, erőt ad. Az eredmények pedig jönnek. Mindent nagyon köszönök! Csak ajánlani tudom!
Gyöngyi
Tovább olvasom
Andras a ketogén diétával kapcsolatban rendkivűl felkészült, lelkiismeretes, nagyon elhivatott szakember. Biztos vagyok benne hogy a kitűzött célomat a vele való közös munka során 100% hogy elérem.
Előző
Következő

KETO NEKED 8

Ingyenes 8 hetes program

Feliratkozás